Rondje Sysselt                                             Sys 1 OV 

Versie 2.0 oktober 2019

Rondje Sysselt
PDF – 322,6 KB 1374 downloads
GPX Sysseltsrondje
Geografische data – 487,7 KB 756 downloads
Kaarrt Rondje Sysselt
Afbeelding – 591,1 KB 1040 downloads

Afstand: 6,9 km                             

Start: vanaf de parkeerplaats  aan de Dr. Hartogsweg

Auto: Deze parkeerplaats is als volgt te bereiken: Rij over de Klinkenbergerweg vanuit Ede richting Bennekom. Door de Albertstunnel onder het spoor door en daarna direct bij de verkeerslichten links af. (Akulaan) Voor De Fietser links en einde weg rechts. (Dr. Hartogsweg) Na het volkstuinencomplex links af het spoor over.

Trein: Verlaat het station aan de kant van het busstation. (Noordzijde) Ga rechtsaf langs de bushalte en ga rechtsaf het voetpad naar De Sysselt op. (wit-rode markering van NS-wandeling volgen) Trap op en viaduct over. Pad buigt naar links en ga direct daarna rechtsaf tussen hekken door Steeds rechtdoor evenwijdig aan het spoor de wit-rode markering blijven volgen. Passeer P+R parkeerplaats achter het hek aan de linkerhand en de Stingerbol. Door paar klaphekjes heen. Helemaal aan het eind van het pad linksaf (rechts is de spoorwegovergang) Recht voor is de parkeerplaats.

Route: Neem op de parkeerplaats, staande met de rug naar de spoorwegovergang staande het pad rechtdoor langs witte hek Geldersch Landschap.

Op viersprong LA. Volgende viersprong RA. Bij derde viersprong RA. Bij viersprong RD. Op open stuk pad met bocht naar links volgen. Na picknickbank op viersprong RD. Bij volgende viersprong RA, breed pad. Rechtdoor tot bankje bij grote beuk. Even hierna LA. (rode palenroute) Bij T-splitsing RA. Volgende splitsing LA. Op Y-splitsing links aanhouden. Eerste pad voor open stuk RA. RD tot de rand van de hei. Hier RA. (zandpad) Na afsluitboom met bankje RA. Op viersprong RA. Aan het eind op T-splitsing LA. Even verder eerste pad RA. Einde pad meebuigen naar links en direct RA. RD lopen naar het witte hek, Achter het witte hek is de parkeerplaats.