Driesprongroute                                          Edb2 OV 

Gpx Driesprongroutev 2
Geografische data – 88,4 KB 1364 downloads
DriesprongrouteVersie2
PDF – 272,6 KB 1559 downloads
Kaart Driesprongroute
Afbeelding – 495,7 KB 1413 downloads

Afstand: 5,5 km                             

Start: vanaf de parkeerplaats  aan de Hessenweg Ede.

Auto: parkeren op de parkeerplaats aan de Hessenweg. Deze is als volgt te bereiken: Rij  vanuit Ede over de Apeldoornseweg (N304) richting Otterlo. Na ongeveer 3 km op de Apeldoornseweg bij de rotonde bij de Driesprong rechtsaf (linksaf is richting Wekerom) De Hessenweg oprijden en de parkeerplaats is even verder aan de rechterkant. Loop terug naar de rotonde en steek die over. De route start bij het vrijheidsbeeld voor Steakhouse Amadeus)

OV: Vanuit Ede, Buslijn 108, richting Apeldoorn. Uitstappen bushalte Driepsprong. De route start bij het vrijheidsbeeld (voor Steakhouse Amadeus)

Routemarkering: Paalteskoppen met witte pijl op groen veld. 

Route: Ga, staande voor het beeld (met gezicht naar het restaurant) linksaf. Volg richting INGANG op bord. Loop rechtdoor over de parkeerplaats. Loop rechts om het elektriciteitsgebouw heen. Hier start de route, die schuin naar links het bos ingaat. Volg de markering: een witte pijl op een groen veld.

Volg steeds deze route. In het eerste deel van de route had wel een paaltje extra kunnen staan. Zie je geen markering blijf dan het pad gewoon volgen. (Ook als het pad enigszins schuin een open strook grond, een soort brandgang oversteekt) Bij Bospark Ede gaat de route rechtsaf over het fietspad. (Hier ontbreekt een paaltje of de boonstammen maken het paaltje onzichtbaar) Even later gaat de route weer naar rechts het bos in komt verderop weer op de Zonneoordlaan terug. Rechtsaf. Bij het Jan Hilgers monument weer rechts het bos in. Loop de route verder uit. Aan het eind van de route over de parkeerplaats (of om de parkeerplaats heen) naar de voorzijde van Steakhouse Amadeus lopen.