WEBSHOP GEOGRAFISCH WANDELEN

LET OP: Woont u / jij in de gemeente Ede? Dan hoeven er geen verzendkosten betaald te worden.  Na bestellen is op de factuur te zien hoe het te betalen bedrag overgemaakt dient te worden. Inwoners van de gemeente Ede mogen de verzendkosten in mindering brengen!

Wildwandelingen op de Veluwe

De Veluwe is dwalen over eindeloze heidevelden, struinen over onmetelijke zandvlaktes, wandelen door eeuwenoude bossen en genieten van spectaculaire uitzichten.

De Veluwe is wild spotten. Er is geen plek waar dit beter kan dan in dit grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland. Toch is wild zien niet altijd gegarandeerd. Je moet een beetje geluk hebben. Op een aantal plekken is de kans aanzienlijk groter dan normaal. Over de Veluwe verspreid zijn veel wildobservatieplaatsen. Vanaf deze plaatsen kan het wild ongestoord bespied worden. 

In deze gids zijn 38 wildobservatieplaatsen in kaart gebracht. 30 rondwandelingen tussen de 2 en 10 km. brengen je eerst naar de wildobservatieplaats. Daarna kun je ervoor kiezen terug te gaan of een rondwandeling te maken. Ga op wildsafari en ontdek de mooiste plekken van de Veluwe!

Ook voor kinderen erg leuk! Veel rondjes rond de 5 km! 

De wandelgidsen zijn ook te bestellen bij uitgeverij Anoda

Ook te bestellen bij de boekhandel. In Ede op voorraad bij de boekhandels Frits Hardeman en Boek en Buro

Wandelen rond Ede en Wildwandelingen op de Veluwe zijn ook verkrijgbaar bij de VVV in Ede. (in Cultura)