Langenbergroute                    Edb 3 OV

Versie 2  april 2021

GPX Lanngenberg V 2
Geografische data – 231,3 KB 705 downloads
Krt Langenbergroute
Afbeelding – 276,6 KB 705 downloads

Afstand route: 5,5 km 

OV: Bushalte "Langenberg" Arnhemseweg Ede. O.a vanaf Ede-Wageningen bereikbaar met de Kolibrie servicelijn van Syntus. Zie OV9292 voor reis mogelijkheden, tijden en evt. reserveren. 

Loop vanaf de bushalte richting tank. Steek bij de rotonde de N224 naar Arnhem over. Loop rechtdoor de toegangsweg naar parkeerplaats "De Drieberg" op. Loop helemaal tot aan het eind van de parkeerplaats.

Auto: Parkeerplaats "De Drieberg" bij de rotonde aan de N224 naar Arnhem. Ter hoogte van restaurant "De Langenberg". (pannenkoekenhuis)

Start: Helemaal aan het einde van de parkeerplaats, bij de bocht in de afsfaltweg. Hier staan tafels met banken en ervoor is de invaliden parkeerplaats. Links voor staat het bord Langenbergroute 5 km. 

 De route wordt aangegeven met een witte pijl op een rood veld. In het tweede deel van de wandeling worden ook nog enkele rode plastic schildjes gebruikt. Er zijn oude paaltjes vervangen door nieuwe. Een hele verbetering In het tweede deel van de wandeling stond er nog één afgebroken paaltje tegen een boom. Sommige paaltjes staan wat verscholen tussen de varens. Het is een mooie, koele route voor een warme dag. De route is wat verlegd. Je kruist nog wel enkele keren een mountainbikeroute. Dus: opletten geblazen!

De route gaat langs de Graaf Bentinckbank