op stap met een knipoog naar het verleden

Rondje Sysselt                                             Sys 1 OV 

Sysseltsrondje
98 downloads
Rondje Sysselt Sys 1 OV
PDF – 200.4 KB 90 downloads

Afstand: 4,7 km                             

Start: vanaf de parkeerplaats  aan de Dr. Hartogsweg

Auto: Deze parkeerplaats is als volgt te bereiken: Rij over de Klinkenbergerweg vanuit Ede richting Bennekom. Door de Albertstunnel onder het spoor door en daarna direct bij de verkeerslichten links af. (Akulaan) Voor De Fietser links en einde weg rechts. (Dr. Hartogsweg) Na het volkstuinencomplex links af het spoor over.

Trein: Verlaat het station aan de kant van het busstation. (Noordzijde) Ga rechtsaf langs de bushalte en ga rechtsaf het voetpad naar De Sysselt op. (wit-rode markering van NS-wandeling volgen) Trap op en viaduct over. Pad buigt naar links en ga direct daarna rechtsaf tussen hekken door Steeds rechtdoor evenwijdig aan het spoor de wit-rode markering blijven volgen. Passeer P+R parkeerplaats achter het hek aan de linkerhand en de Stingerbol. Door paar klaphekjes heen. Helemaal aan het eind van het pad linksaf (rechts is de spoorwegovergang) Recht voor is de parkeerplaats.

Route: Neem op de parkeerplaats, met de rug naar de spoorwegovergang staande het pad rechts. Wit-rode markering op de paal rechts van het pad. 

Eerste pad links (rechts van het pad staat boom met rood-wit kruisje)  Rechtdoor gaan. Paden naar links negeren. Aan de rechterhand perceel Maanderbos. Bij T-spitsing met de bocht naar rechts. Eerste pad linksaf. Passeer wildwei aan linkerhand.  Eerste pad rechts. Einde pad op T-splitsing links. Aan linkerhand is perceel Kamp. Neem het eerste pad rechts. Weer eerste pad rechts. 

Bij T-splising rechts. Blijf dit pad dat een bocht naar links maakt volgen. Even later waar pad van rechts komt, schuin links rechtdoor gaan. Pad naar links negeren. 30 meter na bank aan de rechterhand, rechts af. Loop dit pad uit. Waar pad van links komt, met de bocht naar rechts gaan. Recht vooruit na het grote witte hek is de parkeerplaats.