op stap met een knipoog naar het verleden

Reactie plaatsen

Reacties

Gert van Eck
4 maanden geleden

Goedendag, ik kwam hier op zoek naar een gps bestand met Wildobservatie plaatsen inGelderland, wat ik overigens nog niet gevonden heb.
Maar wat een mooie en informatieve website. Ik kom t.z.t ook een keer naar de Gw wandelpool.

Geografisch Wandelen
4 maanden geleden

Dank voor uw reactie en hartelijk welkom bij de GW Wandelpool. Onder Wild Kijken op de site heb ik een te downloaden bestand gezet met alle 52 wildobservatieplaatsen met coördinaten.

Met een hartelijke groet, webmaster GW

R.A. Scherpenhuysen
6 maanden geleden

Op uw site staat: O.a.worden van alle wildobservatieplaatsen de G.P.S. coördinaten gegeven.Deze zijn ook hier te vinden. Hieronder staan alle 52 wildobservatieplaatsen vermeld.

Na klikken vind ik een aantal posten doch niet alle posten.
Ik zoek nml de coördinaten van de Witte Hoogt en die staan er niet bij.
Heeft u die voor mij?

Pieter Metz
6 maanden geleden

Hartelijk dank voor uw reactie. Van 5 van de 52 genoemde wildobservatieplaatsen is het coördinaat niet te vinden. Deze worden in verband met het karakter van de wop niet vermeld in de atlas van wildobservatieplaatsen op de Veluwe. Het betreft de nrs. 9, 20, 21, 44 en 43 (De Witte Hoogt.) De laatst genoemde 4 zijn alleen met een gids toegankelijk. Het Witte Hoogt is bij "Boshuis Drie" in de buurt. Morgenavond is er een excursie heen van Staatsbosbeheer (€ 14,95) www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/veluwe/wild-spotten-op-de-veluwe-witte-hoogt
Ik zal de betreffende blz. op de website aanpassen en achter de wops de coördinaten vermelden. Hopelijk een antwoord op uw vraag. Met groet, webmaster GW