Rondje wop Oud Reemst                              WOP 22  

LET OP: De toegankelijkheid van de wildobservatieplaats voor rolstoelgebruikers wordt aangegeven. Bij een aantal wop's is het mogelijk een extra rondje te lopen. Deze rondjes zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers! Zij kunnen het beste de aangegeven route naar de wop aanhouden en dezelfde weg terug  nemen!

Afstand: Vanaf parkeerplaats over fietspad tot wop ongeveer 500 meter. De blauwe wandelroute Oud Reemst (3,5 km) start bij de parkeerplaats. Bijna aan het eind van de route kom je bij het fietspad. Rechts van het fietspad is het pad (aangegeven) naar de wop.

Rolstoelvriendelijk: ja. Een half verhard pad leidt naar de wildobservatieplaats.                               

Start: Bij de parkeerplaats in Oud Reemst langs de N310. Volg vanaf Otterlo de N310 naar Arnhem. Vanaf Otterlo is het ongeveer 6 km tot de parkeerplaats. Links staat in een knik van de weg een wit huisje genaamd Oud Reemst. Er tegenover begint het Planken Wambuis en is de ingang naar de parkeerplaats.

Route: Volg vanaf de parkeerplaats de richtingaanwijzers. De kortste route is via het fietspad. Het rondje Oud Reemst komt ook langs het uitkijkpunt.

Uitzicht vanaf de wildobservatieplaats Oud Reemst