Rondje wop Grote Heide Deelerwoud              WOP 4

Kaartje wandeling Grote Heide - Kleine Heide. Langs wop 4, 5 en 6

Route wop 4
PDF – 560,7 KB 1331 downloads
krt wop 4-5-6
Afbeelding – 158,6 KB 1138 downloads
gpx wop 4-5-6
Geografische data – 1,2 MB 1361 downloads

maart 2019 versie 1.0

LET OP: De toegankelijkheid van de wildobservatieplaats voor rolstoelgebruikers wordt aangegeven. Bij een aantal wop's is het mogelijk een extra rondje te lopen. Deze rondjes zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers! Zij kunnen het beste de aangegeven route naar de wop aanhouden en dezelfde weg terug  nemen!

Afstand: heen en terug naar de wop is ongeveer 2,8 km lopen vanaf de parkeerplaats

Rolstoelvriendelijk: Matig / slecht Het grindpad en het bospad naar het bankje kunnen drassig zijn en plassen bevatten.

Opmerking: In het Deelerwoud zijn 3 wop's in de vorm van een wildheuvel waarop een bankje staat. De grote heide is het hele jaar aantrekkelijk om te bezoeken. De routes naar de fourageergebieden lopen over deze heide heen. Het bankje kijkt uit over de slenken van de hei en de trekroutes van de herten.

Parkeren: Auto parkeren op de parkeerplaats tegenover het museum vliegveld Deelen aan de Deelenseweg N804. 

Route: Loop vanaf de grindweg rechtdoor en houd bij de vijfsprong rechts de brede grindweg aan tot een bos met grove dennen bereikt wordt. Daar staat langs de grindweg een bankje. Neem rechts het pad net voor de grove dennen. Na 100 meter is het WOP-bankje bereikt. (Vanaf deze locatie is ook WOP 5 gemakkelijk te bereiken. (ongeveer 15 minuten)

Opmerkingen:

1. Het bestand Route wop 4 bevat bovenstaande tekst. 

2. Het is mogelijk een gpswandeling te lopen die langs wop nr. 4, 5 en 6 gaat. Dan kan bovenstaand gpx bestand worden gebruikt.