Rondje wop Reijerscamp                               WOP 8  

GPXwop28
Geografische data – 143,1 KB 889 downloads
Wandelroute wop 8 Reijerscamp
PDF – 103,7 KB 925 downloads
krtwopReyerscamp
Afbeelding – 325,4 KB 848 downloads

LET OP: De toegankelijkheid van de wildobservatieplaats voor rolstoelgebruikers wordt aangegeven. Bij een aantal wop's is het mogelijk een extra rondje te lopen. Deze rondjes zijn niet geschikt voor rolstoelgebruikers! Zij kunnen het beste de aangegeven route naar de wop aanhouden en dezelfde weg terug  nemen!

Afstand: Rondje wildobservatieplaats 1,79 km

Rolstoelvriendelijk: ja    

Start: Bij parkeerplaats bij sportpark Duitse Kamp aan de Duitse Kampweg in Wolfheze.

Ga bij station Wolfheze de spoorbaan over richting Arnhem/Ede. 1e weg linksaf. (Van Mesdagweg) Volg deze wat bochtige weg en ga aan het eind links af de Duitse Kampweg op. Ongeveer 200 meter voor het einde van de weg (daar staat een houten hek) is aan de rechterhand sportpark Duitse Kamp.

Rondje Reijerscamp: Loop naar het hek toe en ga verder over het fietspad. Bij het bordje uitzichtpunt rechtsaf. Het klinkerpaadje gaat naar de wildobservatieplaats. Volg na de observatieplaats het bochtige graspad. Eerst naar links en dan weer naar rechts. Schuin rechts van het pad is een weg met een rij bomen. Het pad komt aan het eind vlak bij de weg uit. Ga door het klaphekje. Rechtsaf de weg op. Passeer de sportvelden aan de linkerhand. Ga na de sportvelden linksaf, de Duitse Kampweg op. De parkeerplaats bij het sportpark is aan de linkerhand.